Groepen Bistro Jan

Samenkomen als groep bij Bistro Jan is al mogelijk met een gezelschap vanaf 9 personen, zowel zakelijk als privé. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden variërend van lunch, brunch, high-tea, borrel en diner. Bistro Jan heeft vele opties om een op-en-top beleving te verzorgen voor uw gezelschap. Te denken valt aan:  
(Winter-)BBQ, buffet, walking-dinner, shared lunch & -dining; de keuze is ruim. 

Brunch Bistro Jan

De brunch bij Bistro Jan is een combinatie van aan tafel serveren en een lopend buffet, zo zijn gasten in de gelegenheid iedereen te spreken en ook zelf een keuze te maken uit de geserveerde gerechten. Gasten worden verwelkomd met een glas bubbels en gedurende de brunch worden verschillende gerechten in de hand uitgeserveerd naast het verzorgde buffet. De brunch bestaat uit zowel warme als koude gerechten, tevens varieert de samenstelling met het seizoen. De prijs is op basis van de samenstelling. 

Afternoon Tea Bistro Jan

Een Afternoon Tea bij Bistro Jan betekent een geweldig arrangement met een onbeperkte toegang tot heerlijke thee(smaken). De Afternoon Tea is een combinatie van zoet en hartig. 

De Afternoon Tea heeft een tijdsduur van 2 uur en wordt geserveerd van 15u tot 17u. De Afternoon Tea is inclusief onbeperkt thee. Alle overige dranken zijn op basis van nacalculatie. 

Borrel Bistro Jan

Lekker borrelen met vrienden of familie is genieten bij Bistro Jan van heerlijke hapjes met een goede wijn of een stoer bier. De borrel is het perfecte moment om te delen met uw gasten.